Redesigning A Front Garden At The Cairns Drogheda Co.Louth

Front garden redesigned

This is a garden we redesigned in the Cairns Drogheda. It was previously a gravel garden as in the image below and offered little in terms of the look or feel of  a real natural garden. We removed all the stone and hardcore base and imported fresh top soil. We then created raised beds with cottage style perennials, laid a new turf lawn and a path to extend the approach access to the house. Some screening with conifers was added to the side of the garden to bring height and define the boundary and beds . The new limestone path to the side of the driveway  makes it easier when stepping out of the car. While a new curved bed makes a welcoming approach to the front door.

 

Gravel garden before

 

Front Garden 3D design

 

 

New path alongside driveway

 

Conifer screening ,raised beds and new turf lawn

Leave a Reply